Historian Av Anabola Steroider

Historian Av Anabola Steroider

Steroider produceras konstgjort i laboratoriemiljön för manliga hormoner. Dessa hormonläkemedel, som har allvarliga skador på människors hälsa, användes för behandling av sjukdomar när de först utvecklades. Effekterna av kroppsbyggnad upptäcktes och lockades till idrottarnas uppmärksamhet. I själva verket är användningen av dessa läkemedel inte särskilt nytt. Steroids historia bygger på mycket gammal tid. Så när var steroider upptäckta och användes för vad? Här är svar på dessa frågor och mer ...

Historian av anabola steroider

Betydelsen av testosteron var inte känd förrän 1800-talet tills testiklarna utvecklades. Men när det kom till 1800-talet, gjordes de första riktiga vetenskapliga studierna i den meningen. I detta århundrade genomfördes flera djurförsök. Marsvin vaccinerades med erytropoietiska medel. Dessa studier, som ligger långt ifrån dagens standarder, är mycket viktiga. Anledningen till detta är grunden för hormonforskning. Kom och köp anabola steroider i Tyskland med snabb och säker leverans. Vid 1930-talet kunde kemisterna syntetisera testosteronstrukturen. Den dagens medicinska värld har visat stort intresse för detta arbete. Syftet med detta syntetiska testosteronhormon var emellertid att förbättra olika sjukdomar. Deras användning hos äldre var också ganska vanligt.
När vi tittar på anabola steroids historia ser vi DHT och Nandrolone syntetiserat under de första åren. Forskare utforskar ny information om steroidhormoner på kort tid. Det märks att de androgena, anabola och östrogena molekylstrukturerna för dessa steroidhormoner är justerbara. Forskarnas nästa mål var att helt ta bort de estrogena egenskaperna hos steroiderna. En ren anabolisk steroid skulle således endast ge fördelaktiga effekter för patienten. Bland dessa fördelaktiga effekter ansågs fettfri muskelmassa, energi och snabb läkning. Anabola föreningar kunde emellertid inte produceras, trots att det var på 1950-talet och många DHT-analoger producerades. Besök vår sida och köp anabola steroider i Tyskland utan problem och komplikationer. Forskare har varit medvetna om den höga DHT-nivån inom anabolikerna efter dessa misslyckanden. Blockering av testosteron från omvandling till DHT kommer också att avlägsna androgena effekter. Under senare tid har det blivit klart att människokroppen är den enda typen androgenreceptor.

Fram till mitten av 1980-talet utvecklades en ny typ av anabolisk steroid nästan varje dag. Fram till dessa år ökade bekymmer om anabola steroider som används av nästan alla idrottsmän. Dessutom har medicinska institutioner hävdat att dessa läkemedel har gynnats idrottsligt. Besök vår butik och köp anabola steroider i Tyskland Kaufen anabole steroide in Deutschland med leveransgaranti. När vi tittar på anabola steroids historia år 1976 ser vi att många steroider var förbjudna. Dessa läkemedel är nu förbjudna i många länder. Men säker och olaglig användning av dessa läkemedel är underjordisk.